Contact us: info@certios.nl

Certios leidt project HHD verhuizing IT infrastructuur

Site Info

Certios is door het Hoogheemraadschap van Delfland (HHD) gevraagd om een verhuizing van de IT infrastructuur te helpen organiseren. Het betreft een eigen datacenter van HHD, op de locatie Vlaardingen. En hoewel het om een beperkt aantal racks gaat, is de continuïteit van de operatie van groot belang. Doelstellingen van het Hoogheemraad zijn ‘Droge voeten en schoon water’. HHD leunt hiervoor op een uitstekende IT infrastructuur en dat helpt bij het bereiken van deze doelstellingen.

De onderhandse aanbesteding voor de nieuwe locatie van de IT infrastructuur is vrijwel afgerond. De verhuizing zelf zal nog in 2016 plaatsvinden. Certios werkt hierbij nauw hoogheemraadschapdelflandsamen met specialisten (netwerk, verbindingen, applicaties).

Frank Verhagen is de eigenaar van Certios B.V. Als bevlogen en nieuwsgierige ICT-er ben ik altijd op zoek naar wat techniek kan betekenen voor verbeteringen in organisaties. ICT kan organisaties verbeteren en daar is het voor bedoeld. Maar ICT kan ook worden verbeterd door organisaties. Certios wil zo'n organisatie zijn. Daar houdt ons team zich dagelijks mee bezig. Soms door als gesprekspartner op te treden, als projectleider, als onderzoeker... Er zijn verschillende diensten die we daarvoor aanbieden die beschreven staan op deze site.