Contact us: info@certios.nl

EURECA!

Site Info

Maart 2015.

Horizon 2020 is een initiatief vanuit de Europese Unie. Op verschillende vlakken heeft dat tot doel de slagkracht en commercialiteit van Europa, de Europese ondernemingen, te vergroten.

Het EURECA consortium bestaat uit 8 partijen uit 4 landen. Certios is er een van. Het  project is in het najaar van 2014 beoordeeld en geaccordeerd. Dat is bijzonder want er is erg veel belangstelling uit heel Europa voor dergelijke subsidieprojecten, dus bij de inschrijving loopt het al aardig vol. Statistisch gezien was er een kans van ongeveer 1 op 50. Het voorstel wat het consortium heeft gedaan is, is om een software tool te gaan ontwikkelen in combinatie met een training. Deze tool moet ervoor zorgen dat inkopers vanuit de overheid beter kunnen inkopen: scherper, kwalitatief beter en duurzamer.

Her EURECA consortium heeft voor dit project daarvoor 30 maanden de tijd gekregen. Zie ook www.eureca-project.eulogo eureca

 

Frank Verhagen is de eigenaar van Certios B.V. Als bevlogen en nieuwsgierige ICT-er ben ik altijd op zoek naar wat techniek kan betekenen voor verbeteringen in organisaties. ICT kan organisaties verbeteren en daar is het voor bedoeld. Maar ICT kan ook worden verbeterd door organisaties. Certios wil zo'n organisatie zijn. Daar houdt ons team zich dagelijks mee bezig. Soms door als gesprekspartner op te treden, als projectleider, als onderzoeker... Er zijn verschillende diensten die we daarvoor aanbieden die beschreven staan op deze site.