Contact us: info@certios.nl

Data Centre Alliance

Data Centre Alliance

dca-projecten-thumb

Het Data Centre Alliance is het belangrijkste data centre industrie platform. Met een ‘collaboratieve platform’ waarbij nieuwsbrieven, verschillende forums en surveys vorm krijgen, zijn DCA’s honderden leden goed bediend.

Certios heeft een representatie in het Bestuur van het DCA.  Hierdoor is Certios in staat om ontwikkelelingen aan te sturen, een gerespecteerde beïnvloeder te zijn binnen verschillende data centre industry vergaderingen. Zo neemt Certios deel in de normcommissie gericht op data centres van de NEN, wordt op uitnodiging deelnemer van het overleg over de EU Code of Conduct for datacenters, en neemt deel aan CENELEC overleggen.

Certios is endorser van de Code of conduct for datacenters.

Het DCA geeft Certios ook de mogelijkheid bij te dragen aan de regel- en wetgeving die op de data centre industrie af komt.

Certios is verder geaccrediteerd om in het belang van de industrie, datacenters van certificering te voorzien. Door de eigen onafhankelijkheid is Certios in staat om product-onafhankelijk en dus zo goed als objectief een datacenter DCA certificering te helpen voorbereiden.